This is what we call I-landstrouble



Tänk att vakna upp med mjuka, lena "hejjagärmedihårreklam"-skruvar i håret varje morgon istället för frissiga tovor.
Nu: Databa(j)steknik och lunch i Oasen!

Gupta ♥





Jag har äntligen funnit min soulmate. Gupta från outsourced!

1:a advent



Första advent med ny julstjärna, tända ljus och oväder utanför fönstret. Snart är det jul!

Leather sleeved knit cardigan


Damn you Alexander Wang för att du ska vara så dyr!

Hade jag varit duktig på att sy hade jag haft en syjunta med mig själv idag. Jag hade sytt en kofta med skinnärmar. Men nu är jag inte duktig på att sy så jag har trånat efter kläder för massa pengar istället samtidigt som jag pluggat och ätit nudlar ur ett ölglas. Duktiga jag!


SVEA




Mammsen, det här är jackan jag är lite aningen jättesugen på att ha på mig i vinter... om det någonsin blir vinter det vill säga. Annars kan jag lika gärna använda den som något att mysa i hemma, ensamma mörka fredagar i huvudstaden... eller använda som sittdyna till min onda svanskota.

Hoppas du förstår min poäng med det här inlägget, annars kan jag tillägga att medans syster år efter år efter år efter år bytt jacka har jag levt i din avdankade everest från 1800 kallt... Börjar det brännas?


▲▲▲


Min fråga till omvärlden är hur i hela man kan få ont i svanskotan av att boxas. Alltså så ont att det känns som underredet ska spricka så fort man sätter sig ner. Man skulle kunna likna smärtan med smärtan man får när man åker snowboard och råkar sätta sig ner lite för mycket på svanskotan och lite för lite på de delar man faktiskt ska sätta sig ner på.

Nu ska jag sörja min ömmande svanskota, att jag fryser som en nakenhund i isvak och kolla på film SAMTIDIGT, det är vad jag kallar multitasking. Imorgon är jag ledig och ska spendera dagen med plugg... toppen, toppentoppentoppen!

Movitz & Le Rouge



Blev bjuden på lyx igår. Först filé mignon black & white på Movitz Källare och sedan dryck på Le Rouge. Jättefina ställen och jättefint sällskap. Fastnade extra mycket för Le Rouge, dit måste jag tillbaka en vacker dag!

Nu ska jag värma mig i ett bad och sedan eventuellt läsa lite juridik, jag förstår inte vart den här latheten kommer ifrån?! Vill jag klara tentan innan jul borde jag verkligen plugga...

Lysande





Torsdag:
- Frukostdejt i mitt crib innan skola med Milena
- Databa(j)steknik
- Versacespaning på H&M, så roligt att se alla maniacs som står i världens längsta kö för att ta sig in
- Lunchdejt med Emelie och Milena

Fredag:
- Promenad
- Inte plugg...
- Middag på tacobar med Emelie och Milena
- Bio, Breaking Dawn, såhåhåhåh bra!!!

Nu:
- Stan + middag med helahalva släkten

Hemvändarvecka



Idag är en jaggöralltförutomattpluggapåjuridiksomskavaraklartimorgon-dag. Jag har plockat undan i lägenheten, ordnat i garderoben, ätit, fixat batterier till ljusslingor, stått i en halvtimme och tejpat upp min trasiga persienn med tejp som inte ville hålla den uppe, strukit skjortor, eldat ljus... you name it. Men mysigt blev det!

Ännu mysigare är det att jag i helgen varit hemma i sundsvallet med sina -5 grader och sett frost för första gången i år. Stamcellerna bestämde sig dock för att fly till Stockholm och min lägenhet samtidigt som jag kom hem vilket resulterade i att jag när jag återvände hittade en ny stor och jättejättejättefin spegel precis i den fula tapetlucka som behövde täckas! Tacktacktack!

Familjebesök/Fridays/Quesadillas/Toga/Nype/Dans/EttansFest/Godnatt




Det är fint med långhelg. Förutom på söndagen, då är det inte lika roligt längre.

RSS 2.0