Huvudräkning

Idag är jag trött. Väldigt trött. Jag har nämligen räknat matte hela dagen, från 10-17. Också har jag ätit... och spelat wordfeud... och tittat på skor. Men förutom det har jag bara pluggat matte.

By the way, börja aldrig spela wordfeud. Det går inte att sluta...

Nu ska jag fasen sova. Börjar 8 imorgon... med matte. YAY!

Betongblandaren




Såhär ser det ut i min säng för närvarande. Ett hyreskontrakt som håller på att undertecknas tillsammans med massa tygmärken som införskaffades idag under pubrundan. En drink = ett märke.

Just nu känns det som att livet flyter på riktigt bra. Om allt går som det ska har jag en egen lägenhet på torsdag, hur sjukt är inte det?! Stor är den också, med klädkammare, MUMS!

Pubrundan var också jäkligt skoj. Smakade både riktigt goda och mindre goda drinkar. Sedan körde jag även en betongblandare. Vad en betongblandare är får ni lista ut själva, men det innefattar inte betong och inte en blandare i metall, trä, stål eller något liknande i alla fall.

Nu ska jag sova. Är trött som ett as. Godnatt!

Look like a homeless, sings like a flippin angel




Det är tur man har humor i alla fall, för min första föreläsning i matte förstod jag nästan ingenting av. Läraren var ungefär hundra steg före i huvudet jämfört med på tavlan och allt gick i 180.

Annars så har det varit en bra dag. Har haft en föreläsning om fastighetsutveckling och sedan tre timmars lunch som spenderades på handelsbanken och Macho Tex-Mex inne i stan där vi åt billig mat för 30 kronor (quesadillas!!). Sedan spenderades även en stor del ramlandes omkring på KTH för att försöka hitta föreläsningssalen vi skulle vara i, men det är en annan historia.

Imorgon har jag planerat en mysmorgon med mig själv. Ska kliva upp i bra tid, duscha, göra mig i ordning, hoppas det är lite halvkyligt i luften så jag kan sätta på mig en tjock stickad tröja, gå till tunnelbanan, köpa mig en varm choklad på vägen och bara känna lugnet. Trots en del trängsel på tunnelbanan! Idag fick jag tillexempel en man ramlandes över mig som i all hast knockade mig med armbågen i (ja, i) ögat när han försökte få tag på något att hålla i. Men vad gör väl det om hundra år?

Efter min mysmorgon är det föreläsningar fram till 15.00 och sedan 17.30 är det dags för pubrunda med faddrarna! Woho!

Bjuder härmed på en myslåt som jag ska spela på min mysmorgon. Godnatt!

Bedtime



Mitt motto har sedan ett tag tillbaka alltid varit det ordnar sig. Oavsett om det har varit små eller stora saker det handlat om. Just nu ser det väldigt ljust ut på det ordnar sig fronten. Men det är fortfarande oklart om det ordnar sig ljuger för mig eller inte, så tills dess att allt är bestämt vill jag inte säga mer om det.

I övrigt har jag varit väldigt produktiv idag. Har gjort första delen av nolleuppdraget, ätit lunch och gått på stan, kommit hem och tvättat, städat i min resväska, blivit bjuden på thaimat till middag, tittat på tatueringar och bestämt mig för hur min första ska se ut, pratat affärer med diverse människor och dödat en spindel.

Nu ska jag sova. Uppstigning 06.00 imorgon, inskrivning på KTH 08.00. Imorgon börjar allvaret. Det kommer bli så jäkla bra!

Going on a mission



Nu är det dags för mig och mina älsklingar till skor att dra iväg från min fina källare mot slussen. Har haft jäkligt smärtsamma skavsår de senaste dagarna men igår kom mammsen ner med mina mest slitna och bästa converse så jag hoppas på en skavsårsfri dag. Anledning till att jag åker till slussen? Hemligt uppdrag med min nollegrupp!

Idag ska jag även förmodligen ta mig en tripp upp till södermalm och kolla in ett rum i en delad lägenhet. Dock måste jag bestämma mig på plats om jag vill ha den eller inte och eftersom jag har halva inne på en egen lägenhet vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Ska även försöka hinna med en tripp till staden. Måste köpa nya underkläder eftersom jag är för lat för att tvätta, haha!




nØllan


Lagom trött efter två veckors nØllande.


Jag vet verkligen inte vad jag ska säga om de två senaste veckorna. De har varit intensiva med skola från 8.00 - 24.00/01.00, mycket skratt och galenhet, mindre roliga föreläsningar och mycket nytt folk.

 

Tror det är omöjligt att förklara nollningen för någon som inte upplevt den. Det är så mycket nytt och så mycket konstigt som händer hela tiden. Men sammanfattningsvis så har jag och järngänget:

 

- Träffats på måndagen och lekt namnlekar. Jag minns när jag kom upp från tunnelbanan och mötte alla faddrar som stod och pekade med stora skyltar mot klassrummet där uppropet var och hur tidig jag tyckte jag var. Eftersom jag inte ville va först till uppropet så låtsades jag som om att jag inte gick på KTH och gick förbi hela jäkla campus för att sedan vända och gå tillbaka. Jag minns när vi slogs ihop samhällsbyggnadssektionen, den största av alla, i största föreläsningssalen. Hur vi fick träffa qhlöset första gången. Qhlöset möter man med rädsla. Hur Öhset kom in och livade upp stämmningen. Öhset är galna. Jag minns när vi blev indelade i nØllegrupper och blev tilldelade vår nollesymbol... en gul väst in style of byggarbetare som skulle bäras dagligen på skolans område. Jättefint!

 

- Byggt världens fulaste lådbil som sög! Den sviktade när någon satt sig på den. Vi fick i sista sekund bygga om den från en lådbil till en fyrkant av trä med fyra hjul under som en av killarna i gruppen fick springa och dra runt banan. Men till det bör tilläggas att vi inte kom sist!

 

-Varit på ÄPS - ärtsoppa, punsch och sång. Ärtsoppan var äcklig, men resten av kvällen med sång var rolig.

 

- Blivit tillsagda av Qhlöset att ställa upp oss på ett led i längdordning och hålla varandra i händerna. Sedan blev vi tillsagda att gå ungefär en kilometer i terräng utan att släppa varanadras händer. Samtidigt fick vi sjunga "det finns inget snyggare, än en samhällsbyggare" non-stop. När vi gått den där kilometern kom vi fram till en äng där alla faddrar stod uppradade. Vi fick dansa nØlledansen för DKP (människor med mask i ansiktet som man inte vet något om) som kom inflygandes i två helikoptrar.

 

- Lekt lekar i regn. Gjort en sång om Bravida som vi uppträdde med framför alla andra nØllegrupper under gasque (trerätters med sång och alkohol).

 

- Fått se Petter gratis på Kåren. Stått längst fram och klämts ihjäl.

 

- Gasquat mer!

 

- Varit ute på lilla essingen och lekt lekar med Vasakronan som sedan bjöd på gasque i ett partytält. Legat i gräset och kollat på stjärnorna som befann sig bakom moln.

 

- Blivit bjuden på tivoli och avslutat 2 veckor med singstar och dans i samhällsbyggnadssektionens egen pub.

 

Sammanfattningsvis har det varit två riktigt fina veckor. Min röst är död vilket ju måste betyda någonting bra! Men än är det inte över, njet! På tisdag är det pubrunda med fyrverkerier och sedan 9:e september är det dags för baltzargasque. En finare gasque med förmodligen fler överraskningar.

 

Jag ÄLSKAR i alla fall studentlivet och Stockholm än så länge. Älskarälskarälskar.

Nu ska jag sova för imorgon är det uppdrag som gäller. Godnatt lovers!

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0