Helgen



I helgen var mannen nere på besök. Vi middagade på O'learys och biobesökte ute i Kista. Myshelg! Annars har det inte hänt så mycket i Stockholmen. Har fått reda på att 11 av 112 klarade den stora mattetentan, insett att juridiken kommer bli en mördarkurs och ramlat omkring på gatorna runt huset för att försöka få en insikt i vart fasen jag bor.

I took a stroll on the old long walk



Efter två jäkligt trevliga nätter fyllda med tentapub kändes det idag som att det var dags att göra något mer hälsosamt. Därför blev det en skön promenad längs med mälaren. Jag hade ingen aning om att jag bodde så nära vattnet som jag gör. Mys!

good feeling




Shit vad jag vill skratta, sitter och håller mig stenhårt för att inte börja flabba högt, det känns så efterblivet att sitta och asgarva själv, vaddå psyk? Lyckas ganska bra, förutom några grymtningar och spasmer som träder fram lite nu och då när det verkligen inte går att hålla tillbaka.

I övrigt är jag nu klar med veckans tentor. Det känns bra! Imorgon kommer mamma och eventuellt syster ner och dessutom är det tentapub och party. Det känns också bra! Adjö!

uhselt


"Det borde ju vara större chans att vi har tentat fel kurs än att detta är det han lärt oss och det vi ska kunna...."

Så sa en klok man nyligen på facebook om tentan jag precis suttit och skrivit i 5 timmar. Jag kan inte annat än att hålla med. Nu i efterhand blir det mer och mer uppenbart att fallet måste ha varit så! Vi fick fel tenta helt enkelt!

Hur det nu än var så är det dags att ta nya tag. Jag har numera en kväll och en dag på mig att lära mig nästa tenta. HahaHAahAhaHA *psykosskrattar våldsamt*

Togaparty


google


I dystra tentatider måste man ha något roligt att se fram emot. Här är mina närmaste festligheter.

- Imorgon är det fest på lappis
- Nästa vecka är det tentapub x 2
- 5:e november är det ettans fest!
- 4:e november är det TOGAPARTY!!!!




Tenta + Migrän =
Kärleksfullt med migrän och tentaplugg på samma gång. Varken huvudvärken eller plugget försvinner. Inte blir det bättre av att jag på tunnelbanan fick sitta bredvid två tjocka kvinnliga polacker som spelade varsin elektropoplåt, skrattade högt och pratade samtidigt heller, eller att en kille mitt under min ondaste huvudvärk ställde sig och spelade dragspel och sa "idag gratis, imorgon pengar, okej?". NEJ, jag tänker inte ge dig pengar, speciellt inte med tanke på att jag har ungefär 700 kronor kvar att leva på till nästa lön. Livet alltså, livet!

Så nu vet ni vart ni har mig, migränandes och pluggandes i min säng.

J.H




Materiella ting



Zara, Zara, Jeffrey Campbell, Zara, Monki, Zara + halsduk, Ebay, ?

Allt som går under namnet Zara har jag sett och cravat idag. Speciellt skinnbyxorna, för dom satt verkligen perfekt! Annars är de två stickade tröjorna helt underbara, och t-shirten i spets, great! Även om den inte ser ut precis som på bilden, det ska finnas en dragkejda med i ryggen och ärmarna är kortare. Kappan från monki är jag faktiskt i behov av, behöver en tjockare jacka som inte är supertjock då det skulle betyda syresbrist och död på tunnelbanan. Skorna, glasögonen och väskan, tja... det är väl bara något bra att ha antar jag!

Åh, vill haaaa!

Kanelbullens dag



Idag är det en fin dag som jag snackat om i veckor, kanelbullens dag! Det firades i eftermiddags med kanelbullar i kungsträdgården och de sista underbart varma strålarna från solen i ryggen. Förmiddagen och första delen av eftermiddagen ägnades åt PM-skrivning på skolan, ungefär astråkigt, men nu är det nästan klart!

Råkade även spendera lite tid inne på ZARA efter kanelbulleätandet... bad idea! Ville ha såhåhå mycket därifrån... Ska göra ett fint litet collage med mina cravings i dagsläget så ni som vill köpa något i förskottspresent till mig vet! Nu: mer PM och lite powerpoint!

Sundsvallshäng



I helgen har jag hängt hemma i Sundsvall. Först på Jockes bröders 25-årsfest, sedan med syster på birsta och sist men inte minst med underbara föredettingar till klasskamrater och vänner. Anlände återigen i Stockholmen 21.30 igårkväll. Har massormassor att göra nu i skolan. PM, källkritisk övning och dessutom är det bara 2 veckor till tenta i båda kurserna (!!!) Panik!

RSS 2.0